Sonunda! İlk stüdyo albümümüz Encounters ile ruhlarınıza konuk oluyoruz!

Albümün çıkış sürecindeki desteklerinden ötürü, ailemize ve arkadaşlarımıza sonsuz teşşekkürler. Albümün açılış şarkısına perdesiz gitarlarıyla eşlik eden Erkan Oğur‘a; kayıtların alınması, mixlenmesindeki uğraşlarından ötürü Enrico Wolf‘a ve Ertan Keser‘e, davul kayıtlarını alan ve editleyen Ediz İre‘ye, albümün kapak ve diğer tasarım çalışmalarıyla ilgilenen Dragana Veselic & Aleksandar Veselic‘e, fotoğraf çalışmalarında bizi olduğundan güzel gösteren Thomas Rahr & Dirty Shoot Crew’a ve albümümüze inanan, dağıtımını üstlenen Fluttery Records‘a şürkanlarımızı sunuyoruz.

Grubumuzu sosyal medya hesaplarından takip edebilir; albümü, iTunes, Spotify, Bandcamp and Google Play’de bulabilirsiniz.

Tadını çıkarmanız dileğiyle!

Teşekkürler

Katre

Katre’nin ilk albümü Encounters (Karşılaşmalar), müzikal anlamda sesin devamlılığını temel alan, içerik olarak da bunu varoluş konsepti ile destekleyen bir konuyu işliyor. Hipotezimizin yolu sesin devamlılığını perdesiz gitar ve ebow kullanımı ile pratiğe dökmekten geçiyor. Bunu yaparken büyüdüğümüz toprakların bize kattığı doğu armonilerini batı müziğindeki melodilerle birleştiriyoruz.

‘Karşılaşmalar’ adını ise ‘birbiriyle ilgisiz detaylar hayatımızı anlamlandırıyor’ diyen Ercan Kesal’dan ilham alarak seçtik ve şarkıları Erkan Oğur’un “Neşeli müzikler besteleyemiyorum, ne yaparsam yapayım insan olmanın hüznü çıkıyor ortaya. Biz sizi eğlendiremeyiz, sadece eyleriz…” savı ile yoğurduk.

Encounters’daki bütün şarkılar Hasan Koç tarafından bestelendi. Gitarlar, Rostock (Almanya)’daki 24/7; Davullar ise İstanbul’da Ozan Demir Stüdyoları’nda kaydedildi. Grafik çalışmaları Bosna Hersekli Stüdyo DOT tarafından düzenlenirken, mastering Enrico Wolf tarafından yapıldı. Albümün ilk şarkısı Existence I – Underwater World’e Erkan Oğur, eşsiz perdesiz gitarı ve e-bow’u ile eşlik etti.

Müziğimize paylaşarak bizleri destekleyin